Opleidingsagenda

Programma najaar 2022


Een boeiend programma waarbij kennis, creativiteit en business hand in hand gaan.
Persoonlijke aandacht, innovatief denken, bijzondere producten en een sterke marketing in combinatie met inspirerende educatie is de kracht van de diverse lijnen van Z.One Concept.

Build your salon business

In één dag meer inzicht krijg in jouw salon? Leer hoe je meer winst kan maken, zonder steeds harder te gaan werken. Ontdek hoe je cijfers op een eenvoudige manier kan lezen en hoe je hier op kan sturen voor een beter resultaat. Leer hoe je meer ideale klanten kan aantrekken via social media en hoe jij je salon toekomstproof kan maken.

Maandag 21 november

Demonstratie Upgrade stylingtools

Gedetailleerde presentatie en demonstratie door de Italiaanse top trainer IURI van de UPGRADE INTERNATIONAL ACADEMY. Nadruk wordt gelegd op de allernieuwste BIO INFRARED technologie. Bio-infrared tools gebruiken de kracht van infrarode elektromagnetische energie die diep doordringt en warmte genereert binnen in het haar en tegelijkertijd de buitenkant van het haar beschermt. Zo blijft het haar gezond en ongelooflijk glanzend. Mooie glanzende en lang houdbare krullen maken op slechts 130°C - het kan echt !

Maandag 24 oktober € 35.00 09u15-12u15

From straight to curls and from curls to straight

Krullen zijn vandaag helemaal in! Natuurlijke krullen, maar ook krullen door een permanentbehandeling. Klanten verwachten dat jij als professional deze prachtige krullen perfect kan knippen en stylen.

In deze training gaan we aan de slag met golvend tot krullend/spiraalvormige kleine krullen.

Inhoud training : Bespreking classificatie krultypes en mogelijkheden Gewenste beweging en volume bekomen: korte en lange lengtes / verschillende krultypes Hoe kan je 'niet zichtbare krullen' wel laten krullen Stylingsmogelijkheden en tips voor uw klanten

Voor wie : ben je enthousiast om dit te leren en heb je ervaring met knippen? Schrijf je dan snel in

Maandag 5 december € 195.00 09u30-16u30 incl. lunch

Trends Folietechnieken

De trends blijven zich verderzetten : foilyaga, babylights, faceframing, money piece,... Wat zijn deze technieken en wat brengen ze voor jou klanten?

Het is uiterst belangrijk dat je de wensen van je klant goed begrijpt én het juiste advies kan geven. Deze technieken geven je de gelegenheid om diepte, verheldering en schakering te plaatsen gepersonaliseerd op iedere klant. Zuiverheid in werk is hierbij een kunst! Door netjes en overzichtelijk te werken krijg je mooie resultaten en wordt jij dé foil professional.

Voor wie : ben je enthousiast om dit te leren en heb je ervaring met kleuren? Schrijf je snel in!

Maandag 14 november € 195.00 09u30-16u30 incl. lunch

Color Correction

Wat als het fout loopt? Stuur jij je klanten dan gewoon naar huis?

Nee toch! Het kan altijd mislopen, je kan niet alle factoren op voorhand weten. Dus, het gebeurt, maar wat dan? Het kan natuurlijk ook dat er een nieuwe klant komt die bij haar vorige kapper niet goed geholpen is. Je moet hier dan op verder werken en gaan corrigeren.

Voor wie : professionals die bij willen leren om kleuren te corrigeren.

Maandag 10 oktober € 195.00 09u30-16u30 incl. lunch