Opleidingsagenda

Programma voorjaar 2024

 

Coming soon!!!

Een boeiend programma waarbij kennis, creativiteit en business hand in hand gaan.
Persoonlijke aandacht, innovatief denken, bijzondere producten en een sterke marketing in combinatie met inspirerende educatie is de kracht van de diverse lijnen van Z.One Concept.

Balay that babe vs The dimensional goddess – Scott Thomas

Blonderen kan je op vele manieren, wil je de nieuwste trends en technieken kennen en kunnen? Speed foiling, effectieve plaatsing, impactbalayage, hoe zet je een reverse balayage om extra dimensie te verkrijgen? Scott behandelt hoe je de perfect lift en toning kan creëren om super heldere, ongelofelijke resultaten te verkrijgen die je leven gemakkelijker maken en je klanten versteld doen staan.

° leer Scott’s go-to balayage toe te passen

° reverse balayage techniek

° dimensional pop

°  root melt technieken

° creëren van veel dimensie in het haar

De opleiding zal Engelstalig gegeven worden door Scott Thomas, educator in UK.

3 maart

€ 279,00 inclusief oefenhoofd & lunch

10u00 – 16u00

It’s all about the trends & formula’s – Scott Thomas

Schrikt toning je af? Ben je bang dat je de verkeerde tint kiest? Worden je toners te koel of te warm? Scott zal je leren hoe jij je eigen formules kan maken, zodat jij je zelfverzekerd en enthousiast kan voelen bij het creëren van de gewenste kleur. Hoe kies je de juiste tint/product voor te tonen? Hoe kan je de houdbaarheid van je toners verbeteren zodat je verbluffende resultaten door iedereen worden gewaardeerd?

° kleurformules begrijpen

° “overtoning” vermijden

° onmiddellijk de juiste formule toepassen

° een meester worden in het creëren van je eigen formules

° zelfvertrouwen bij het kleuren en correctie-kleuringen, om  tijd te besparen en zo je klanten versteld doen staan.

De opleiding zal Engelstalig gegeven worden door Scott Thomas, educator in UK. Dit is een look&learn met workshop op kleurstalen.

4 maart

€ 239,00 inclusief kleurstalen & lunch

10u00-16u00

Quick Updo’s – Maaike Damhuis

Leer in deze namiddag technieken om een kapsel op te steken binnen de 30 tot 45 minuten. Zowel de half updo’s als gehele opsteekkapsels en ponytails komen aan bod. Wij stellen oefenhoofden en statieven ter beschikking tijdens deze training. Je werkmateriaal neem je zelf mee.

De opleiding is geschikt voor elk niveau en je ontvangt een hand-out van de technieken en een certificaat.

25 maart

€ 149,00

12u30-17u00

Doe de “shake” met milk-shake colors – Peggy Sette

Twijfel jij soms welke kleurlijn je het best gebruikt voor je klant? Zie je door de bomen het bos niet meer? Tijdens deze dag wordt je helemaal ondergedompeld in de wereld van de kleuringen. Wanneer gebruik je welke kleuring, wat is het verschil, hoe zit het met grijsdekking, wat zet ik op de lengtes?

Je leert creatief omspringen met de verschillende kleurlijnen en hoe je deze kan combineren met elkaar. Hoe neutraliseer ik een ongewenste weerschijn, je leert de colormelting technieken en we passen formules toe met voorbeelden die onmiddellijk toepasbaar zijn. De nieuwe Lift & Balance, Light Catcher komen ook tevoorschijn en worden volledig besproken.

Kortom, je zal naar huis gaan boordevol energie en met tips en tricks die je meteen kan toepassen in je salon.

22 april

€ 79,00

09u30-16u30

Blondes have more fun – Peggy Sette

We geven je meer kennis over de nieuwste ontkleuringsproducten en -technieken. Leer alles over Light Catcher, Lift & Balance, Black Cream, Moonlight, Sunlight en Starlight. Wanneer kies je welk product en wat is het verschil? Hoe tonen we de haren na een ontkleuring en welke kleuring gebruiken we hiervoor? We nemen de Smoothies, The Gloss en Direct Colour onder de loep, hoe werken de toning shampoo’s en verzorgingen.

In de namiddag gaan we aan de slag met de praktijk en passen 2 gemakkelijke technieken toe op een oefenhoofd.

27 mei

€ 79,00

09u30-16u30

Elegant Updo’s – Maaike Damhuis

Je leert tijdens deze opleiding 4 kapsels met totaal verschillende opbouwpatronen. Het maken van textuur en de bekende ridges in kapsels, om meer diepte in het haar te creëren, komen uitgebreid aan bod. Enige ervaring in opsteken is vereist, om deze opleiding te volgen. De training duurt 4 uur en is inclusief een hand-out van de technieken en een certificaat. Wij stellen oefenhoofden en statieven ter beschikking, werkmateriaal breng je zelf mee.

10 juni

€ 149,00

12u30-17u00