Opleidingsagenda

Programma najaar 2023


Een boeiend programma waarbij kennis, creativiteit en business hand in hand gaan.
Persoonlijke aandacht, innovatief denken, bijzondere producten en een sterke marketing in combinatie met inspirerende educatie is de kracht van de diverse lijnen van Z.One Concept.

Damessnit

DAMESSNIT : BUTTERFLY CUT, FRINGES AND BANGS

Lokken op één lengte afknippen is verleden tijd! Leer verschillende technieken in bouncy haircuts. De curtain bangs, laagjes knippen en de butterfly haircut zijn springerig en vol volume.

Ga naar huis met motivatie, tips & tricks en pas ze onmiddellijk toe in je kapsalon.

25 september

€ 195,00 inclusief oefenhoofd ter waarde van € 90.00

09u30-16u30

Milk_shake colors

SHAKE MET MILK_SHAKE COLORS

Twijfel jij soms welke kleurlijn je best gebruikt voor je klant, die je door de bomen het bos niet meer? Met deze opleiding wordt je helemaal ondergedompeld in de wereld van permanente en semi permanente kleuringen. Je leert omgaan met de combinatie van verschillende kleurlijnen en ongewenste weerschijnen

2 oktober

€ 79,00

09u30-17u30

Blondes

BLONDES HAVE MORE FUN

Blond is hot en er zijn enorm veel technieken om de mooiste balayages te creëren. We geven je meer kennis over nieuwe ontkleuringsproducten : Light Catcher, Lift & Balance, Black Light & Total Roots,… Hoe krijg je het perfecte blond- of pasteltint, wanneer gebruik ik Smoothies, Gloss of Direct Color.

In de voormiddag zijn we hier al het theoretische en in de namiddag laten we 2 gemakkelijk toepasbare balayage technieken zien op een oefenhoofd.

16 oktober

€ 79,00

09u30-16u30

Updo

UPDO’S BOHEMIAN

Tijdens deze training leer je hoe je een stevige basis voor een updo kapsel, de opbouw met enkele vlechttechnieken. We maken 4 verschillende kapsels met uiteenlopende technieken, direct toepasbaar in je kapsalon

6 november

€ 149,00

12u30-17u00

Herensnit

HERENSNIT : KORT CROP MET VEEL BEWEGING/LANGERE SNIT MET VEEL GELAAGHEID

Krijg een nieuwe kijk op herensnitten, verfijn je gradatie- en lagentechnieken met de schaar, we leggen de focus op het verfijnen en hedendaags werken. Je gaat naar huis met motivatie en veel tips & tricks die je onmiddellijk kan toepassen in je salon.

9 oktober

€ 195,00

09u30-17u30