Opleidingsagenda

Programma najaar 2019

 

Wij stellen met trots ons cursusprogramma voor! Onder begeleiding van Kathleen Joris, proberen we jullie op de hoogte te houden van de laatste trends, technieken en kleuren en inspiratie geven voor het komende jaar!


Een boeiend programma waarbij kennis, creativiteit en business hand in hand gaan.
Persoonlijke aandacht, innovatief denken, bijzondere producten en een sterke marketing in combinatie met inspirerende educatie is de kracht van de diverse lijnen van Z.One Concept.

Opsteekkapsels met Balmain Hair

21 oktober van 09u30 tot 16u00
€ 129,00 excl. BTW

U leert met de Ready-to-wear collectie hoe u in slechts enkele minuten een kapsel met volume kan creëren. De opleiding is voor zowel beginners als gevorderden.

Iedere deelnemer ontvangt een Balmain Hair pakket twv 151.60 € om aan de slag te gaan in uw kapsalon met de geleerde technieken.

U brengt zelf uw werkmateriaal en oefenhoofd mee.

Extension training met Balmain Hair

18 november van 09u30 tot 16u00
€ 149,95

We leren alles over consultatie, planning, bevestiging, styling, finishing en verwijdering van extensions. Vervolgens informeren we jullie over Tape extensions & Clip-in producten die herbruikbaar zijn. Double Hair plaatsen en verwijderen heeft voor u op het einde van de dag geen geheimen meer.

Iedere deelnemer ontvangt een Balmain Hair pakket twv 243 € om aan de slag te gaan in uw kapsalon met de geleerde technieken.

U brengt zelf uw werkmateriaal en oefenhoofd mee.

Technische Kleurkennis

4 november van 10u00 tot 13u00
€ 39,95

Welkom in de wereld van Z.One Concept, ontdek de talloze mogelijkheden met Creative Colors, Smoothies, Direct Colors en Tone Controllers!
Tijdens deze workshop geven we je praktijkgerichte kennis die nodig is om met onze producten aan de slag te gaan. Breng zelf je eventuele vragen of probleemsituaties mee, wij geven je alle tips en tricks om het perfecte kleurresultaat te bekomen.

Demonstratie K-Respect

4 november van 14u00 tot 16u00
€ 39,95

Benieuwd naar alle mogelijkheden van ons gloednieuw Keratinesysteem?
Vernieuwd, verbeterd, gemoderniseerd EN Eco-Friendly!
Wat is keratine, waarom en wanneer passen we dit toe? Tijdens deze demonstratie leggen we je graag alles uit en geven we antwoord op al je vragen.

Productkennis en Salonbeleving Depot

2 december van 10u00 tot 12u00
€ 39,95

Waarom gebruik ik een bepaald product en voor welk kapsel gebruik ik dit?
Gebruik ik in het salon altijd dezelfde producten, maar heb ik met een ander product een beter en gemakkelijker resultaat?
Tijdens deze informatieve voormiddag krijg je extra uitleg over het gebruik van Depot en Ape producten. Tips & tricks voor de verkoop van herenproducten in het salon.

Fade Cuts voor gevorderden

2 december van 13u00 tot 16u00
€ 119,95 incl. oefenhoofd

Voor diegene die dieper willen ingaan op de fading technieken, die reeds een zekere vaardigheid in het faden hebben en zich hierin willen verbeteren en specialiseren.

U brengt zelf uw werkmateriaal mee.

Workshop Kleurcorrecties

22 oktober van 13u30 tot 16u30
€ 129,95 excl. BTW

In deze hands-on workshop lichten we technieken toe, leren van elkaar, leren je nieuwe technieken aan en helpen je met de juiste (ont)kleurmengeling toe te passen.

Heb je vaak vraag naar specifieke technieken of resultaten, maar weet je niet goed waar te beginnen? Ons doel is om al jullie vragen weg te werken.

U brengt zelf uw werkmateriaal en model mee, kleurproducten zijn voorzien.